Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Uusia hoitoja autoimmuunisairauksiin on ilmestynyt

Uusin lääketiedekirjani, Uusia hoitoja autoimmuunisairauksiin, on nyt ilmestynyt. Se on toistaiseksi saatavilla vain kustantajan omasta verkkokaupasta, mutta ehtinee ensi viikon alkupuolella myös muihin kirjakauppoihin. Sen suositushinta on 35 euroa. Kirja on myös erinomainen lahjaidea vaikkapa jouluksi tai isänpäiväksi!

Sähkökirjaversio on tulossa myöhemmin.

Toimittajat ja blogaajat voivat toki pyytää kirjasta ilmaisia arvostelukappaleita.

Tässä kuussa ilmestyy myös kolmas romaanini Häpeämätön, joka aiempien romaanieni tapaan käsittelee myös pitkäaikaissairauksia yhteiskunnallisesta perspektiivistä, tällä kertaa erityisesti Ehlers-Danlosin oireyhtymää, kroonista kipua ja pitkäaikaissairaiden ja kipupotilaiden kokemaa vähättelyä ja psykosomatisointia. Kirjan voi ennakkotilata jo nyt, linkitetyllä sivulla kerrotaan tarkemmin.

Comments are closed.