Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Tuoteuutuus minulta

Markkinoilla on paljon erilaisia vitamiinivesiä, eksoottisia marjoja ja hedelmiä sisältäviä mehuja ja muita terveysjuomia. Yhteistä niille kuitenkin on se, että vaikuttavia aineita on usein vähän, eikä monista varmasti voi tulla mitään havaittavaa terveydellistä vaikutusta, paitsi lumevaikutus.

Vuosia minua on suostuteltu lanseeraamaan oma superruokasarja ja viimein suostuin siihen – yhdellä ehdolla. Halusin että tuotteet olisivat aidosti hyvänmakuisia, ja lisäksi niillä pitäisi olla selvästi ja yksiselitteisesti havaittavia fyysisiä vaikutuksia, ei mitään lumetta.

Tämä on nyt toteutettu, ja tänään tulee myyntiin Finibus-sarjan ensimmäiset kolme kausimakua, jotka kaikki sisältävät paljon erilaisia terveellisiä ainesosia, kuten avokadoa, lehtikaalia, villivihanneksia ja suosikkisuperfoodiani skanmarjaa, kaikki luonnonmukaisesti kasvatettuja.

Sarjan erikoisuus on tietenkin sen uraauurtava vaikutus: jokainen maku on tarkoitettu helppoon ja biodynaamiseen kotieutanasiaan. Kinder-munan makuinen juoma sisältää näsiää, nyhtömämmin makuisessa juomassa on valkoista kärpässientä ja kevätuhri-maussa syysmyrkkyliljaa, kaikki tietenkin puhtaassa Suomen luonnossa ilman torjunta-aineita kasvaneita ja käsin poimittuja.

Voit siis unohtaa Big Pharman kavalat kemikaalit ja nostaa flavonoidipitoisen luomumaljan kuin Sokrates aikoinaan.

Myynnissä Vuononmuuri-ekokaupoissa ja suurimmissa ruokakaupoissa. Tuotteita myydään vain 18 vuotta täyttäneille. 90 kiloa painavammille suositellaan kahta annosta pettymysten välttämiseksi. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

2 Comments

  1. Bravo! Loistava idea, vaikka taitaa mennä 1stApril tiliin.