Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Ratkaisu energiahoitojen vakaviin haittoihin

Erilaiset energiahoidot, kuten reiki, Pranic healing, kristallihoidot, käsilläparannus ja kaukoparannus ovat todella suosittuja nykyään. Niissä on kuitenkin yksi ikävä varjopuoli, josta harvoin puhutaan, mutta luonnontieteisiin perehtyneet ihmiset ymmärtävät ongelman välittömästi.

Einsteinin suhteellisuusteoria jo kertoo, mistä on kyse. E = MC². Massa on energian muoto eikä energia voi kadota mihinkään.

Tämä valitettavasti tarkoittaa sitä, että jos ihmiseen siirretään energiaa, se muuttuu tällöin massaksi. Yhdessä reikihoidossa voi olla energiaa peräti 250 kilokalorin verran, määrä joka vastaa jopa kolmea lehtikaalipirtelöä. Jos hoitoja ottaa usein, alkaa energia – massa – väistämättä kertyä vyötärölle. Ei siis ihme, että lihavuus lisääntyy länsimaissa vauhdilla.

Tästä syystä kiinnostuin heti, kun kuulin noruas-terapiasta. Siinä kanavoidaan negatiivista energiaa ja kalorit palavat, suorastaan sulavat pois. Noruas-hoitoja voi myös opetella tekemään itse kotona.

Tämä vuodenaika on otollinen noruas-hoidon toteuttamiseen kotona. Mistäpä sitä saisi paremmin negatiivista energiaa kuin veroilmoituksen täyttämisestä! (Jos et joudu palauttamaan veroilmoitusta, keksit varmasti jotain muuta riittävän raivostuttavaa.)

Noruas-hoito tapahtuu lähinnä ajatuksen voimalla, negatiivista energiaa kanavoiden, mutta metaboliaa ja rasvanpolttoa kiihdyttää, jos samalla esimerkiksi paiskoo astioita tai lyö nyrkillä seinään. (Huom. en suosittele kiviseinää tähän käyttötarkoitukseen.) Tässä saadaan poltettua yllättävän paljon kaloreita.

Hyvä opetusvideo hoidon käytännön toteutukseen löytyy YouTubesta.

4 Comments

  1. Hienoa, että lopulta suostuit kertomaan tästä kerrassaan käänteentekevästä hoitomuodosta! Olen itse ensimmäisiä Suomessa valmistuneita sertifioituja Noruas-hoitajia ja tämä on todella uusi hoito. Kouluttautuessani ymmärsin sen sopivan erityisesti tällaisille negatiivisille, kaikkea ehdottomasti vastustaville, aggressiivisisille ja kettuuntuneille ihmisille – siis koulutukseksi. Hoito on melko hintavaa, mutta onneksi monen kotivakuutus korvaa ainakin osan irtaimistoa. Olen aina valmis kertomaan lisää ja koehoidon (5 min nuttuutusta ja kaikenlaista sanallista negaatiota) voi jo halutessaan varata 1.4. aikana ilmaiseksi!!! Tee se nyt – huomenna kaltaiselleni voi olla jo myöhäistä päästä…

  2. Hyvä juttu :D, kiitos, harmi kun Google Alerts toi tiedon tästä vasta nyt…

  3. Jos Noruas ei toimi, voi aina kokeilla tätä: http://www.lily.fi/blogit/flawless-mama/de-armouring Ainakin se vapauttaa nauruvirrat, jos ei muuta 😀

  4. Ja BS! Tuolla perusteella minä olisin laihtunut olemattomiin, silti hieman ylipainoa. Ja toisaalta paljonko on sähkön massa ja mitä se painaa?