Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Kirja ilmaiseksi lääkärillesi

Olen saanut palautetta ihmisiltä, jotka haluaisivat antaa jonkin kirjoistani lääkärilleen, mutta heillä ei ole varaa ostaa niitä. No, ehkä tämä voisi auttaa.

Minulla on itselläni vielä varastossa jonkin verran kirjojani CFS:n ja fibromyalgian hoito ja Uusia hoitoja autoimmuunisairauksiin (Hankala potilas -kirjaa ei ole, vaikka se kirjakaupoissa yhä myynnissä onkin, joten sitä ei voi pyytää). Voin lähettää niitä potilaiden pyynnöstä ilmaiseksi muutamalle lääkärille, jos saan hyvät perustelut. Lisäksi pyytäjällä pitää olla tiedossa osoite, johon kirjan voi lähettää, en ala niitä kaivella.

Lähetä perustelut, kumman kirjan haluaisit lähetettäväksi, lääkärin nimi ja toimipaikka joko kommenttina tähän postaukseen tai minulle sähköpostitse, otsikossa “Kirja lääkärille”. Tämä “kilpailu” on auki 15.6.2014 asti. Se tarkoittaa, että jos pyyntöjä tulee paljon, valitsen niiden joukosta muutamia tuon päivän jälkeen. Senkin jälkeen voi vielä lähettää pyyntöjä ja saatan ottaa ne huomioon.

Jos lähetät pyynnön sähköpostitse, voit sisällyttää halutun lähetysosoitteen viestiin. Jos kirjoitat sen kommenttina, kysyn sinulta osoitetta myöhemmin sähköpostilla.

Lääkärin erikoisalalla (tai erikoistumattomuudella) tai toimipaikalla (sairaala, terveyskeskus, yksityinen lääkäriasema) ei ole merkitystä, kunhan pystyt perustelemaan, miksi juuri hänelle kannattaisi kirja lähettää (ja miksi uskot, että hän sen myös lukisi).

Voit ehdottaa useampaakin lääkäriä tai kokonaista lääkäriasemaa, mutta vain yhtä kirjaa per kohde. Erityistilanteissa voin harkita kirjojen lähettämistä myös esimerkiksi muille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka eivät ole lääkäreitä.

EDIT: Uusia hoitoja autoimmuunisairauksiin -kirjaa voi yhä pyytää lääkäreille, vaikka kampanja/kilpailu on jo ohitse.

Comments are closed.