Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Hankala potilas -sähkökirja nyt kaupoissa (ja tarjouksessa)

Hankala potilas vai hankala sairaus -kirjasta on nyt ilmestynyt varsinainen sähkökirja. Kyllä, kirjastahan on ollut jo pitkään myynnissä PDF-muotoinen e-kirja, mutta nyt on saatavilla myös ePub-kirja, jossa on useita etuja lukulaitteita käyttäville. Esimerkiksi kirjan sisäiset “kts. sivu XXX” -viittaukset on muutettu linkeiksi.

Kirja on myynnissä Elisa Kirjassa, iTunesissa sekä samassa ranskalaisessa verkkokaupassa kuin aiemminkin, jossa kirja on DRM-vapaa. Kahdessa jälkimmäisessä kaupassa on tällä hetkellä voimassa alennushinta 9,99 e. Eli kannattaa tilata pian!

Vaikka sinulla ei olisi lukulaitetta, ePub-tiedostoja voi lukea myös tietokoneella sekä useimmilla(?) älypuhelimilla. Ja PDF-muotoinen kirja, jota voi lukea tietokoneella, älypuhelimilla ja lukulaitteilla on yhä myynnissä tuolla ranskalaisessa kaupassa.

P.S. Sain muutama päivä sitten tiedon, että sain apurahan seuraavaa lääketiedekirjaani varten. Eli sellainen toivottavasti ilmestyy syksyllä 2013, aiheena autoimmuunisairaudet.

Comments are closed.