Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Uusi lehtijuttu

MTV3:n verkkolehti Studio55 julkaisi eilen minusta haastattelun koskien sairauttani, kroonista väsymysoireyhtymää eli myalgista enkefalomyeliittiä. Tällä hetkellä juttu näkyy myös MTV3:n etusivulla.

Studio55-lehdessä on aika paljon erilaisia tositarinoita, usein sairauksiin liittyen, ja monet niistä ovat turhan sensaatiohakuisia hieman Valitut Palat -hengessä, mutta minusta tämä juttu oli varsin asiallinen.

2 Comments

  1. Hyvä ja asiallinen juttu, täysin studio55:n linjasta poikkeava. Syöttämällä hakukenttään “homeopatia” näyttää, mihin seuraan olet päätynyt.

    • Joo, tiedän kyllä, millaisia juttuja siellä on. Löytyy myös paljon Antti Heikkilää jne. Siksi etukäteen hieman hirvitti, mutta toimittaja oli hyvin ammattitaitoinen. En joutunut tekemään juttuun mitään korjauksia, aiemmissa jutuissa olen aina joutunut korjaamaan vaikka mitä.