Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Lisää palautetta

Luin sen ahmimalla heti. Todella paljon siellä on mulle tuttuja asioita, jotka on nyt ikään kuin koottu yksien kansien sisään. Kirja on todella kattava ja selkeä. Voin sieltä tarkistaa asioita, jotka mietityttää. Sain ystävänikin ostamaan kirjan, kun hänellä on vähän samanlaisia oireita kuin minulla. Hän sanoi, että kirja on kuin CFS-potilaan (tai kenen tahansa huonosti tunnetun sairauden sairastaman potilaan) Raamattu:)

Tämän palautteen Hankala potilas vai hankala sairaus -kirjasta lähetti sähköpostilla Ellu, joka antoi luvan julkaista sen tässä blogissa. Kiitos Ellu, kiva kuulla, että sinä ja kaverisi piditte kirjasta!

3 Comments

  1. Selkä on yksi hankalista ja mahdottomista potilaista.

    Olin kärsinyt selkäkipuja kuusi vuotta. Vuonna 2011 mitta tuli täyteen ja valitukseni kuultiin. Pääsin ns. leikkausjonoon heinäkuussa 2011. Helmikuussa 2012 tuli ilmoitus, jotta minut on asetettu jonoon alkaen 1.3.2012. Se siitä 6 kk hoitotakuusta.

    • Auts. Hoitotakuiden kiertäminen tuntuu kyllä olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. :-/ Ja useimmissa asioissa jo se kuusikin kuukautta olisi täysin kohtuutonta. Tulee aina vihaiseksi, kun kuulee, miten kauan ihmiset Suomessa jonottavat perusterveydenhuoltoonkin. Täällä Hollannissa on vähän erilainen meininki.

  2. Kiitos itsellesi loistavasta kirjasta:))

    Ellu