Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Rokotekuolemat enimmäkseen mielikuvituksen tuotetta

Lähiaikoina on taas kohkattu paljon rokotteiden haittavaikutuksista (tosin milloinpa ei), etenkin kohdunkaulasyöpärokote Gardasilin, huolimatta siitä, että juuri tuli tutkimus, jonka mukaan Gardasil ei lisää riskiä sairastua autoimmuunisairauksiin.

Ilmeisesti osa tästä vouhkauksesta on johtunut vaihtoehtolääkäri Joseph Mercolan sivuilla kirjoitetuista väitteistä. Mercolalla on joistain asioista ihan hyviäkin ideoita, mutta itse en koskaan linkitä edes hänen hyviin artikkeleihinsa, koska hänen sivustonsa on täynnä myös aivan täyttä huuhaata.

Rokotuksilla on joskus vaikeitakin haittavaikutuksia, mutta onneksi ne ovat erittäin harvinaisia. Moni ihminen ei ole ymmärtänyt, että jos miljoonille annetaan rokote, väistämättä tilastolliselta kantilta joku heistä saa samalla viikolla diagnoosin MS-taudista tai sairastuu syöpään tai kaatuu kuolleena maahan rytmihäiriön takia, ilman että tämä liittyy tosiasiassa mitenkään rokotteeseen.

Asiaa ei kuitenkaan yhtään auta se, että jotkut ihmiset yhdistävät rokotteisiin kaikki mahdolliset sairaudet, joita ihminen saattaa saada jopa vuosien päästä niiden antamisesta. Eräs huolestunut läheinen antoi minulle joskus linkin sivustolle, jolla kerrottiin papilloomavirusrokotteiden aiheuttaneen jopa satoja kuolemantapauksia tai muita pysyviä haittoja. Siellä oli linkit PDF-tiedostoihin, joista näitä raportteja haittavaikutuksista pystyi lukemaan alkuperäisessä asussaan.

Valitettavasti linkki ei ole minulla tallessa, enkä löydä sitä enää, mutta näitä raportteja lukiessa tyrmistyin täysin. En tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Rokotteen aiheuttamiksi oli väitetty kuolemia, jotka olivat sattuneet usein kuukausia rokotteen jälkeen, joskus jopa 1-3 vuotta myöhemmin!

Hyvin suurella osalla kuolleista oli vaikea, vuosia jatkunut tai jopa synnynnäinen perussairaus. Gardasil sai perheeltä syyt niskoilleen esimerkiksi silloin, kun vaikeaa epilepsiaa sairastanut kuoli epilepsiakohtaukseen ja sydänsairaudesta kärsinyt sydänsairauteensa.

Luin useita kymmeniä tällaisia raportteja läpi, joissa siis oli kyse kuolemasta, hengenvaarallisesta tilanteesta tai vaikeasta vammautumisesta, ja 2-3 näistä tapauksista vaikutti siltä, että rokotteella on tosiaan voinut olla yhteys asiaan. Yksittäisessä tapauksessa on tosin yleensä mahdoton varmuudella sanoa, onko asia näin, mutta tapahtuman kuvauksen perusteella sitä voi pitää hyvin mahdollisena. Suurin osa lopuista olikin sitten aivan täyttä potaskaa.

Onneksi minun perheelläni on sen verran järkeä päässä, että jos satun kupsahtamaan vaikka sairauteni aiheuttamien sydänongelmien vuoksi, he eivät syytä siitä influenssarokotetta, jonka otin neljä kuukautta sitten.

12 Comments

 1. Järjen ääntä on aina kiva kuunnella. Kiitos.

 2. Minä en ota flunssa roketteita. Puuttuminen immuunijärjestelmän toimintaan ei kuulosta hyvältä korvissani. Vastustuskykyä voi parantaa luonnonmukaisestikin.

  Tilasin juuri kopallisen luontaistuotteita esim. alentamaan hyperprolaktiiniani, sillä minua ei kiinnosta cabaser tai cabergoliini, josta 1/10:stä saa sydänläpänvaurion ja sydäntulehduksen, sekä jotkut sydämen fibroosin ja munuaisvaurion. Paljon mielummin käytän vaaratonta Chasteberryä jota on käytetty satoja tai tuhansia vuosia. Samoin tilasin RobertRedfernin sivustolta serrapeptase +nattokinasea myoomiini, sillä julkisen tyrkyttämään kohdunpoistoon en ainakaan mene, julkeaa ehdottaa sellaista edes.

  Sorry BigPharma, mutta minun terveyttäni ette vie ettekä saa rahojani. Dr Mercola ja Robert Redfern puhuvat asiaa:) Luontaistuotteita nauttivat ihmiset ovat PALJON terveempia pidemmällä tähtäimellä kuin bigpharman myrkkyjä suosivat. Jokainen tekee miten itse tykkää, ONNEKSI.

 3. Unohdinpa sanoa että meidän kylillä kuoli mies 55-65v, en tiedä tarkkaa ikää, muutama vuosi sitten, muutaman viikon sisällä flunssapiikistä. Oli ollut aiemmin hyvä kuntoinen, reumasairautta lukuunottamatta.

  • “Flunssapiikkiä” ei ole olemassakaan. Influenssa ja flunssa ovat kaksi tyysitn erilaista sairautta, ja niiden sekoittaminen kertoo kirjoittajan täydellisestä tietämättömyydestä lääketieteestä.

   Suomessa sadattuhannet ihmiset saavat influenssarokotteen joka vuosi. Tilastollisesti moni siis kuolee usean viikon sisällä rokotteesta ilman mitään syy-yhteyttä, myös työikäisiä ihmisiä.

   • Tarkoitin tietenkin influenssa rokotetta. Tedän et flunssa on eri asia uin influenssa. En vain jaksa kirjoittaa tarkasti.

    N-77

 4. Tri Tolonen puhuu myös asiaa:)

 5. BigPharma aiheuttaa voitontavoittelussaan paljon vahinkoa myrkyillään, joita potilaille tarjotaan.

 6. Jokainenhan ise päättää rokotuksesta. Läheiseni ollut yhteensä kuukauden rokotuksen jälkeen sairaalassa antib. tiputuksessa. Ei vieläkään tiedetä mikä infektio. Rokote saattanut heikentää vastustuskykyä, mutta vaikea todistaa.

  Haluan korostaa sitä ETTEI rokotuksia ole tietääkseni pystytty myöskään vaarattomiksi todistamaan. Mitä sanotte tähän?

  • Lääkärit myrkyttävt meitä koko ajan. Munuaisarvoni jäivät huonommiksi jodivarjoaineen jälkeen. Olisi edes voinut kertoa riskeistä. Ennen jodivarjoaine ct/tt:tä krea arvoni olivat todella hyvät aina olleet. En kai käyttänyt liikaa lyhenteitä, ettei vain jää epäselväksi mitä tarkoitin?

   • En ois mennyt jodivarjoaine tt, jos olisin tiennyt riskit. Nyt kesällä kieltäydyin kahdesta magneetti varjoaine kuvauksesta!

  • Rokotteet eivät ole täysin vaarattomia. Mikään tehokas lääketieteellinen hoito tai sairauksien ehkäisykeino ei ole. Rokotteet on kuitenkin lukuisissa tutkimuksissa todettu hyvin turvalliseksi, ja lähes kaikkien rokotteiden kohdalla haitat ylittävät väestötasolla hyödyt selvästi. Rokotteet eivät myöskään heikennä vastustuskykyä. Kun miljoonia ihmisiä rokotetaan vuosittain, väistämättä jotkut aina sairastuvat rokotuksen jälkeen ilman, että sillä on mitään tekemistä itse rokotteen kanssa.

   • Mistä tiedät ettei toistuvat rokotukset huononna vastustuskykyä vuosien mittaan? Miksi autoimmuunisairaudet ovat lisääntyneet huimasti? Siihen voi toki olla syynä muut kemikaalit. Myöskään DDT:tä ei ennen pidetty vaarallisena, kas 2 sukulaistani kuoli syöpään silloin aikoinaan, olivat maanviljelijöitä. Minulla on muoviton vedenkeitin, tilasin minulle ja äidilleni Italiasta Ottoni Fabrica tehtaanmyymälästä netistä. Syön paljon luomua. En käytä kemikaaleja siivotessani kotona. Jne.

    Sen sijaan en lainkaan usko että ihmisen elimistön omat hormonit olisivat vaarallisia. Pikemminkin syöpä ja sydäntauti riskit nousevat naisilla joskus 40-50-v jälkeen kun hormonit VÄHENEVÄT. Voiko täällä siniristilipuisessa poliisivaltiossa saada nuoruuden tason estrogeenissä ja muissa, siis vahvan reseptin hormoneja, jos tulee joskus vaihdevuodet? En ymmärrä lainkaan miksei estrogeenia, dhea:ta, jne. anneta nuoruudentasoa vastaaviksi. Etenkin jos potilas haluaa omalla vastuulla, ns. riskit itse hyväksyen. No, eipä haittaa, jos tulee tarvetta joskus, tiedän miten tilaan netistä TÄYSIN anonyymisti, tietty tulli voi napata, mutta eipä tiedä kenelle paketti oli menossa 😜😃🤣

    N-77