Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Arvostelu Kirjavinkit-blogissa

Suomen käsittääkseni suosituin kirja-arvostelusivusto Kirjavinkit julkaisi tänään varsin myönteisen arvostelun kirjastani Hankala potilas vai hankala sairaus. Irjan mielestä kirja oli informatiivinen, yleistajuinen ja järjestelmällinen. Tällaista palautetta on aina mukava kuulla! Hän suosittelisi kirjaa ainakin “kaikille terveydenhuollon alalla työskenteleville, itse oudoista oireyhtymistä kärsiville tai jo diagnoosin saaneille sekä heidän läheisilleen”.

Tämän myötä loin tälle sivustolle uuden sivun Arvostelut, johon kerään kokoon kirjaa koskevia arvosteluita. Edellinen arvosteluhan tuli Valtsun terveysblogista. Lehtiarvosteluita ei ole vielä ilmestynyt, mutta useita on käsittääkseni tiedossa.

Arvostelukappaleita voi pyytää edelleen!

Comments are closed.