Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Ensimmäinen arvostelu Hankalasta potilaasta

Terveysblogaaja Valtsu ehti ensimmäisenä arvostelemaan Hankala potilas vai hankala sairaus -kirjani. Hyvä arvostelu onkin, sekä arvosteluna että kirjan kannalta. Valtsu kirjoittaa mm.

Olen positiivisesti yllättynyt kirjan sisällön laadusta, ei moni terveyskirja minun hyllylläni ainakaan yllä tälle tasolle. Teksti on laadukasta ja sitä on paljon. Lähdeviittaukset ovat kunnossa toisin kuin hyvin useissa terveyskirjoissa nykyisin. Sekin oli hieno juttu, että synkästä aiheesta huolimatta en ahdistunut kirjaa lukiessa pahemmin.

Tähän voisi ehkä todeta, että kirjaan piti alun perin tulla yksi luku, jossa olisi ollut “hankalien potilaiden” omia tarinoita. Koska kirjan laajuus oli leviämässä käsiin, se jäi kuitenkin pois ja ajattelin ottaa näitä tarinoita mukaan tänne blogiin/nettisivuille (saa lähettää minulle, myös anonyymina!). Niistä olisi varmaan Valtsullekin saattanut iskeä ahdistus.

Kannattaa tutustua myös Valtsun blogiin muuten, siellä on hyviä kirjoituksia etenkin ravitsemuksesta. Esimerkiksi Nauta-allergia saattaa olla yleisempää kuin luullaan? oli varsin mielenkiintoista luettavaa.

Arvostelukappaleita riittää edelleen blogaajille ja perinteisemmän median edustajille minulta tai kustantajani kautta pyytämällä.

One Comment

  1. HEI!
    Olisiko mahd. saada 1 kpl Hankala potilas vai hankala sairaus -kirjaasi arvosteluja varten. Tietysti muutaman sanan maininta on aina omassa blogissa, mutta varsinainen “OIKEA” arvostelu tulee aivan toisaalle…

    Ilmoitan sen privana mieluusti sinulle ihan erikseen 😉 Mahdollista on, että mikäli arvostelu on sopivan mittainen, se tulisi myös pariin lehteen – tästäkin tiedot privana!

    Jaksuja…