Hankala potilas vai hankala sairausKirja ja terveysblogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista

Tervetuloa

Tämä on pian Finn Lecturalta ilmestyvään kirjaani Hankala potilas vai hankala sairaus: tietoa huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista liittyvä blogi. Aion käsitellä erilaisia pitkäaikaissairauksiin liittyviä aiheita eettisistä ja yhteiskunnallisista kysymyksistä tuoreimpiin tiedeuutisiin, jonkin verran myös terveyttä, sairauksia ja lääketiedettä yleisemmin.

Suomessa on aivan hämmentävän vähän terveyttä – tai varsinkaan sairautta – käsitteleviä blogeja, lukuunottamatta puhtaasti henkilökohtaisia sairaspäiväkirjoja. Muuten terveysblogit tuntuvat käsittelevän lähinnä ravitsemusta. Uskoisin siis tälle blogille löytyvän lukijoita.

Kirja on nyt taitossa ja ilmestynee marraskuussa.

Comments are closed.